Hoe schakel ik toegang voor bezoekers in of uit?

In de online omgeving kan de toegang voor bezoekers in- of uitgeschakeld worden. Standaard is de toegang voor bezoekers ingeschakeld. Dit betekent dat elke geldige laadpas geaccepteerd wordt en iedere gebruiker dus op het laadplein kan laden.


Wil je het laadplein alleen toegankelijk maken voor een specifieke groep gebruikers, zoals medewerkers? Dan kun je de toegang voor bezoekers uitschakelen. Hierdoor kunnen alleen de laadpassen die je hebt toegevoegd via Laadpassen op het laadplein laden. Andere laadpassen (of gebruikers) worden niet geaccepteerd.


Hoe wijzig ik deze instelling?

Ga in de online omgeving naar Laadpleinen en klik op Bewerken. Er opent een nieuw venster (zie onderstaande afbeelding). Met het schuifje kun je toegang voor bezoekers in- of uitschakelen.